Ajour info
You are here: Home Nieuws

Het nieuws

Nieuwsbrief

Hier een laatste nieuwsbrief van 2009.
Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Bij ons vind je een schat aan creatieve geschenken zoals, handwerkpakketten, opbergmaterialen voor fervente borduursters, garens, breiwol... en nog oneindig veel andere ideeën. Wij hebben een héle grote keuze pompomwol, nu de must voor iedereen die in wil zijn.
Zoek je een meer gepersonaliseerd geschenk? Wij borduren voor jou, met onze industriele borduurmachine, de naam van uw keuze en dit kan op slechts enkele dagen tijd.
Voorts wil ik iedere bezoeker van onze website en de klanten van onze winkel een hele mooie Kerst wensen en voor het nieuwe jaar een goede gezondheid,veel geluk en natuurlijk veel tijd om te handwerken, breien, borduren,... kortom om creatief bezig te zijn.
Ik wil nog meegeven dat de winkel zaterdag 26 december open zal zijn maar gesloten op zaterdag 2 januari 2010. Vanaf dinsdag 5 januari gaan wij er weer tegenaan.
 

Creatief de herfst in? Kom naar onze opendeur !

E-mail Print PDF

Het is weer zover. November... herfst... regen, wind, storm, ... Gelukkig is dat maar buiten. Binnen is het gezellig en knus. Je kan het alvast nog gezelliger en knusser maken door creatief aan de slag te gaan. Inspiratie nodig? Kom eens langs tijdens de opendeurdagen bij Ajour, Rijselstraat 112, 8200 Sint-Michiels.

Lees meer...
 

Breiwol & Braderie !

E-mail Print PDF
De winter is in aantocht bij Ajour dus hebben we de nieuwe collectie breiwol van Katia en Nomotta binnen. Samen met hun breiboeken dé bron van inspiratie om de komende winteravonden creatief door te brengen.
Maar vooraleer herfst en winter het seizoen zullen bepalen hebben we eerst onze braderie. Op zondag 6 september is het weer koppen lopen in Sint-Michiels. Vanaf 7.00 uur 's morgens start voor de 21ste keer de Sint-Michielse Feeste. In een notendop is Sint-Michielse Feeste een rommelmarkt met een parcours van 3 km en een paar honderd standen, plaatselijke vereningen die hun beste beentje voorzetten en niet te vergeten de handelaars van Sint-Michiels die hun deuren wagenwijd openzetten voor de jaarlijkse braderie. Wie braderie zegt, zegt natuurlijk koopjes! Zo ook bij Ajour. Vanaf 10.30 uur zal ons kraam buitenstaan met hele mooie promoties op breiwol (uitgaande kwaliteiten) en handwerken. Op wol niet in promotie wordt een korting van 10 % gegeven. Jazeker, ook op de nieuwe collectiie. De winkel zelf is open vanaf 13.00 uur. Tot dan!
 

NIEUW: Breiclub Ajour !

E-mail
In de 'nasleep' van de wereldbreidag van 13 juni is besloten om te starten met een nieuw initiatief.
We hebben toen de Breiclub Ajour boven de doopvont gehouden. Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand worden van 14.00 tot 17.00 uur de breinaalden bovengehaald in de lokalen van Ajour.
Lees meer...
 

Foto's Wereldbreidag 2009

E-mail
Ons breiterras op Wereldbreidag 2009 was een groot succes. Ongeveer 30-breisters zijn komen genieten van het weer en favoriete hobby... Meer zelfs, er wordt binnenkort een nieuw initiatief gestart om het breien te promoten! Daarover later meer in een volgend nieuwsbericht. Klik het bericht open voor de foto's.
Lees meer...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gegevens

  • Adres: Rijselstraat 112
    8200 Sint-Michiels-Brugge

  • tel.: 050 38 91 77

  • e-mail: info@ajour.be
  • Openingsuren:
    dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
    zaterdag tot 17.00 uur  zondag en maandag gesloten

Routeplanner

Vul uw adres in en bereken de snelste route naar de winkelZoeken op de website

Facebook Fanpagina