Ajour info

Welkom bij Ajour

Nieuwsbrief

Hier een laatste nieuwsbrief van 2009.
Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Bij ons vind je een schat aan creatieve geschenken zoals, handwerkpakketten, opbergmaterialen voor fervente borduursters, garens, breiwol... en nog oneindig veel andere ideeën. Wij hebben een héle grote keuze pompomwol, nu de must voor iedereen die in wil zijn.
Zoek je een meer gepersonaliseerd geschenk? Wij borduren voor jou, met onze industriele borduurmachine, de naam van uw keuze en dit kan op slechts enkele dagen tijd.
Voorts wil ik iedere bezoeker van onze website en de klanten van onze winkel een hele mooie Kerst wensen en voor het nieuwe jaar een goede gezondheid,veel geluk en natuurlijk veel tijd om te handwerken, breien, borduren,... kortom om creatief bezig te zijn.
Ik wil nog meegeven dat de winkel zaterdag 26 december open zal zijn maar gesloten op zaterdag 2 januari 2010. Vanaf dinsdag 5 januari gaan wij er weer tegenaan.
 

Creatief de herfst in? Kom naar onze opendeur !

Het is weer zover. November... herfst... regen, wind, storm, ... Gelukkig is dat maar buiten. Binnen is het gezellig en knus. Je kan het alvast nog gezelliger en knusser maken door creatief aan de slag te gaan. Inspiratie nodig? Kom eens langs tijdens de opendeurdagen bij Ajour, Rijselstraat 112, 8200 Sint-Michiels.

Lees meer...
 
Meer artikelen...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gegevens

  • Adres: Rijselstraat 112
    8200 Sint-Michiels-Brugge

  • tel.: 050 38 91 77

  • e-mail: info@ajour.be
  • Openingsuren:
    dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
    zaterdag tot 17.00 uur  zondag en maandag gesloten

Routeplanner

Vul uw adres in en bereken de snelste route naar de winkelZoeken op de website

InloggenFacebook Fanpagina