Ajour info

Welkom bij Ajour

Uitslag snelbreiwedstrijd

Het gure weer tijdens het Hobby Creatief Salon in Kortrijk Xpo zorgde niet voor een massa volk maar toch kon ze op heel wat belangstelling rekenen. Tijdens het salon werd voor de eerste keer de snelbreiwedstrijd georganiseerd. Over de drie dagen probeerden in totaal 329 breisters hun snelle vaardigheden uit. Veelal werd er gebreid met de Olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen.

Dagwinnaars

De dagwinnares op de eerste dag was Lieve Vanoutryve uit Kuurne met 223 steken, de tweede dag Denise Dewulf uit Brugge met 238 steken en op dag drie Annemie Herman ook uit Kuurne met 226 steken. De winnaressen worden persoonlijk verwittigd. Deze editie gemist? Geen probleem want volgend jaar volgt een tweede editie op het Hobby Creatief Salon in Kortrijk. Bekijk de volledige deelnemerslijst bij Lees Meer.

 

Lees meer...
 

Nieuwsbrief 02

Hallo aan alle Creatievelingen,

Het blijft winter. De winterse temperaturen hebben ons aangezet om de breinaalden vast te nemen en sjaals te breien. Heel veel warmte hebben we ervan gekregen maar.......... bijna niet te geloven maar binnen enkele weken is de lente en zomer daar! Daarom, denk alvast vooruit..........de zomercollectie met haar prachtige draden en kleurtjes is al  binnen alsook de vele inspirerende boeken. Dus........wil je er dit voorjaar en deze zomer mooi bijlopen in een zelfgebreide of gehaakte trui..........start nu direct. Yes you can!
Nog twijfels of het breien, haken of borduren wordt? Kom dan eens langs op een van de volgende Hobbysalons: van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari in het Bouwcentrum te Antwerpen en de week nadien van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari in de Xpohallen te Kortrijk.
In Kortrijk wordt, in samenwerking met de beursorganisatie, een breicafé georganiseerd (breng je breiwerk mee) en daarnaast ook een echte snelbreiwedstrijd. Iedereen kan meedoen, breiwerken liggen ter beschikking en het is de bedoeling om met naald nr 4 en 60 steken, alles rechts, gedurende 3 minuten zoveel mogelijk steken te realiseren. Allen daarheen!

 
Meer artikelen...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gegevens

  • Adres: Rijselstraat 112
    8200 Sint-Michiels-Brugge

  • tel.: 050 38 91 77

  • e-mail: info@ajour.be
  • Openingsuren:
    dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
    zaterdag tot 17.00 uur  zondag en maandag gesloten

Routeplanner

Vul uw adres in en bereken de snelste route naar de winkelZoeken op de website

InloggenFacebook Fanpagina