Ajour info

Welkom bij Ajour

Nieuwsbrief 02

Hallo aan alle Creatievelingen,

Het blijft winter. De winterse temperaturen hebben ons aangezet om de breinaalden vast te nemen en sjaals te breien. Heel veel warmte hebben we ervan gekregen maar.......... bijna niet te geloven maar binnen enkele weken is de lente en zomer daar! Daarom, denk alvast vooruit..........de zomercollectie met haar prachtige draden en kleurtjes is al  binnen alsook de vele inspirerende boeken. Dus........wil je er dit voorjaar en deze zomer mooi bijlopen in een zelfgebreide of gehaakte trui..........start nu direct. Yes you can!
Nog twijfels of het breien, haken of borduren wordt? Kom dan eens langs op een van de volgende Hobbysalons: van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari in het Bouwcentrum te Antwerpen en de week nadien van vrijdag 26 februari tot en met zondag 28 februari in de Xpohallen te Kortrijk.
In Kortrijk wordt, in samenwerking met de beursorganisatie, een breicafé georganiseerd (breng je breiwerk mee) en daarnaast ook een echte snelbreiwedstrijd. Iedereen kan meedoen, breiwerken liggen ter beschikking en het is de bedoeling om met naald nr 4 en 60 steken, alles rechts, gedurende 3 minuten zoveel mogelijk steken te realiseren. Allen daarheen!

 

Nieuwsbrief

Hier een laatste nieuwsbrief van 2009.
Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Bij ons vind je een schat aan creatieve geschenken zoals, handwerkpakketten, opbergmaterialen voor fervente borduursters, garens, breiwol... en nog oneindig veel andere ideeën. Wij hebben een héle grote keuze pompomwol, nu de must voor iedereen die in wil zijn.
Zoek je een meer gepersonaliseerd geschenk? Wij borduren voor jou, met onze industriele borduurmachine, de naam van uw keuze en dit kan op slechts enkele dagen tijd.
Voorts wil ik iedere bezoeker van onze website en de klanten van onze winkel een hele mooie Kerst wensen en voor het nieuwe jaar een goede gezondheid,veel geluk en natuurlijk veel tijd om te handwerken, breien, borduren,... kortom om creatief bezig te zijn.
Ik wil nog meegeven dat de winkel zaterdag 26 december open zal zijn maar gesloten op zaterdag 2 januari 2010. Vanaf dinsdag 5 januari gaan wij er weer tegenaan.
 
Meer artikelen...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gegevens

  • Adres: Rijselstraat 112
    8200 Sint-Michiels-Brugge

  • tel.: 050 38 91 77

  • e-mail: info@ajour.be
  • Openingsuren:
    dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
    zaterdag tot 17.00 uur  zondag en maandag gesloten

Routeplanner

Vul uw adres in en bereken de snelste route naar de winkelZoeken op de website

InloggenFacebook Fanpagina