Ajour info

Welkom bij Ajour

Breiwol & Braderie !

De winter is in aantocht bij Ajour dus hebben we de nieuwe collectie breiwol van Katia en Nomotta binnen. Samen met hun breiboeken dé bron van inspiratie om de komende winteravonden creatief door te brengen.
Maar vooraleer herfst en winter het seizoen zullen bepalen hebben we eerst onze braderie. Op zondag 6 september is het weer koppen lopen in Sint-Michiels. Vanaf 7.00 uur 's morgens start voor de 21ste keer de Sint-Michielse Feeste. In een notendop is Sint-Michielse Feeste een rommelmarkt met een parcours van 3 km en een paar honderd standen, plaatselijke vereningen die hun beste beentje voorzetten en niet te vergeten de handelaars van Sint-Michiels die hun deuren wagenwijd openzetten voor de jaarlijkse braderie. Wie braderie zegt, zegt natuurlijk koopjes! Zo ook bij Ajour. Vanaf 10.30 uur zal ons kraam buitenstaan met hele mooie promoties op breiwol (uitgaande kwaliteiten) en handwerken. Op wol niet in promotie wordt een korting van 10 % gegeven. Jazeker, ook op de nieuwe collectiie. De winkel zelf is open vanaf 13.00 uur. Tot dan!
 

NIEUW: Breiclub Ajour !

In de 'nasleep' van de wereldbreidag van 13 juni is besloten om te starten met een nieuw initiatief.
We hebben toen de Breiclub Ajour boven de doopvont gehouden. Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand worden van 14.00 tot 17.00 uur de breinaalden bovengehaald in de lokalen van Ajour.
Lees meer...
 
Meer artikelen...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Gegevens

  • Adres: Rijselstraat 112
    8200 Sint-Michiels-Brugge

  • tel.: 050 38 91 77

  • e-mail: info@ajour.be
  • Openingsuren:
    dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
    zaterdag tot 17.00 uur  zondag en maandag gesloten

Routeplanner

Vul uw adres in en bereken de snelste route naar de winkelZoeken op de website

InloggenFacebook Fanpagina